Náhly prienik kolónie veveričiek z Marsu

06.11.2011 20:06

Máte aj vy pocit, že vás v noci sledujú Veveričky ? Považuje vás rodina a známi za duševne narušených? Ukážte im túto stránku a nebojte sa viac páru očí, ktoré na vás číhajú za oknom!

Nedávny výskum skupiny nemeckých astronómov dokázal, že na Marse je život. Hneď na to sa vrece roztrhlo s ponukami "výletov" na červenú planétu. Cestovné kancelárie si už brúsili zuby, no márne. špecialista na biodiverzitu na Marse totiž zverejnil šokujúce odhalenie: na Marse sa rapídne zlepšili podmienky pre rod Sushcula Muscula (Veverička z Marsu), čo spôsobilo hrozbu útokov na človeka.

 

Žiadny problém, poviete si, tak ako sme žili bez Marsu doteraz, prežijeme aj naďalej. No situáciu komplikuje postoj predsedu veveričiek - áno, za pár mesiacov kolónia veveričiek vyspela natoľko, že si vytvorili hierarchiu, ktorá sa na Zemi tvorila tisícročia. Z toho možno usúdiť, že mozog Shusculy Musculy sa vyvíja niekoľkonásobne rýchlejšie ako ľudský.

Vystrašili sme vás? To ale nie je všetko. Vnemy na Marse veveričky absolútne vyčerpali, a tak sa rozhodli presídliť sa na Zem, kde je ich poslaním učiť sa ľudskému správaniu. Samozrejme, sledovaním ľudí. 

Ak teda máte pocit, že vás niekto/ niečo sleduje, volajte na linku 0800 800 100

Späť

Vyhľadávanie

Veverička z Marsu © 2011 Všetky práva vyhradené.