Odhalených podozrivo veľa Veveričiek

11.11.2011 16:55

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Po tom ako sme vám pred pár týždňami avizovali únik kolónie Shusculy Musculy z Marsu na modrú planétu, skutočne sa nám ozvalo viacero náhodných obyvateľov. Väčšina zaznamenala obrovské zmeny správania na svojich blízkych, ktoré sprvoti pripisovali blížiacim sa sviatkom a nákupnej horúčke. Čas však ukázal, že v krátkej dobe sa veveričkám podarilo rozmnožiť sa do všetkých svetadielov a napadli dokonca najvyššie mozgy spoločnosti. Ako inak si možno vysvetliť nespočetné množstvo blogov, videí a iných kreatívnych príspevkov, ktoré sme od úniku pár jedincov z červenej planéty zaznamenali?  

Podľa štatistického úradu, ktorý sme poprosli u rýchly prieskum infiltrovaných stránok, si najväčší pozor dávajte ak ste majiteľom alebo zamestnancom reklamných agentúr, ak prispievate blogmi, ak vám šibe alebo ak ste maximálne vypatlaný. Nemenej šokujúce je, že veveričky za krátku dobu pôsobenia na zemi, stihli už nadviazať priateľské vzťahy s Vesmírnymi ľuďmi https://www.mojevideo.sk/video/111ea/vevericka_z_marsu.html, očividne haraší aj chlapcom z Triadu https://blog.triad.sk/zapisnik/vevericka-z-marsu-alebo-ako-sa-da-kreativne-vyucovat-marketingova-komunikacia. Snáď najprekvapivejším počinom je chilloutový track od PSA (!!!), ktorého veveričky po natočení pesničky vycicali k smrti.

Vyskytli sa i názory odborníkov, že sa môže jednať o nový druh vírusu, šírený veveričkami. To ale nechceme komentovať, pretože sme seriózny portál o serióznych veveričkách.

Zachovajte pokoj a rozvahu! O všetkom dôležitom priebežne informujeme!

 

Späť

Vyhľadávanie

Veverička z Marsu © 2011 Všetky práva vyhradené.